Tintablanca
Barcelona En Català - Libro Guía de Viaje de Barcelona En Català - Tintablanca
Català

BARCELONA en català

Escrit per Carlos Zanón

Il·lustrat per Lara Costafreda

Inclou caixa de regal i punts de llibre

29.90€
Comprar
Detalls
Resumen Ver todo

Barcelona, viaje a la capital de la modernidad

El escritor Carlos Zanón y la ilustradora Lara Costafreda convierten la ciudad condal en un territorio literario llena de alma, arte y modernidad

Fitxa tècnica

Títol Barcelona En Català
Autors Carlos Zanón (Escriptor), Lara Costafreda (Il·lustradora)
Nombre de pàgines 240
Llibre en tapa dura enquadernat amb tela de cotó orgànic tenyit amb tints naturals. Tripes amb 224 pàgines de paper art de 100 grams, ideal per a cal·ligrafies amb tota mena d'estris d'escriptura, més un quadernet de 16 pàgines en paper extrablanc de 200 grams per a esbossos i dibuixos, resistent a les tècniques pictòriques a l'aigua.
Mesures 205 x 130 mm
ISBN
Primera edición
Febrero de 2024 PVP 29,90€
Descripció

Carlos Zanón i Lara Costafreda ens proposen un viatge personal, únic i apassionat pels llocs icònics i menys coneguts de la capital catalana

Baixar i pujar les Rambles,la ciutat des de les altures de Montjuïc, les novel·les i els escriptors que l’han contat, el llegat d’Antoni Gaudí, un capvespre al barri Gòtic, la mirada trapella de Pepe Carvalho i els records perduts a Horta-Guinardó. L’escriptor Carlos Zanón retrata la seva ciutat més íntima, i l’artista Lara Costafreda il·lumina el costat més humà i cosmopolita d’una capital mestissa, culta, contradictòria, i amb una permanent sensació de canvi.

«Amb Barcelona no t’hi pots enfadar gaire estona perquè, bo o dolent, tot ho fa sense intenció ni voluntat. Nerviosa i electrificant, pocavergonya, piròmana i espantadissa, addicta al romanticisme de saló, l’èpica wagneriana i el fulletó sense final de novel·la burgesa.»

Els Autors de Barcelona En Català

Carlos Zanón (textos)

—Barcelona, 1966— 

Nasqué, viu, i probablement morirà, d’aquí a molts anys, a Barcelona. Quan somnia de fugir, pensa en Irlanda, una taverna i Maureen O’Hara.

Lara Costafreda (il·lustracions)

—Llardecans (Lleida), 1988—

És il·lustradora. Viu a Barcelona des de fa deu anys
i ha impulsat projectes de comunicació per a l’acollida de persones migrants i refugiades.

También podría interesarte

Libros de viaje más vendidos

Opiniones sobre Barcelona En Català

Aún no hay opiniones sobre Barcelona En Català, sé el primero en dejar una.